Select Page

Bereikbaarheid

Het vaccinatiecentrum is enkel bereikbaar via de Landbouwstraat waar je ook onze parking vindt. Gele bewegwijzering gidst je vanaf beide richtingen. Een parkeerwachter begeleidt je ter plaatse verder.

Met buslijn 290 Antwerpen-Niel-Boom en 294 Aartselaar-Niel-Boom kan je afstappen aan halte Niel Kerkstraat. Aan het kruispunt van de Antwerpsestraat met de Albertstraat neem je rechts de Albertstraat, op het einde van de straat ga je naar links de Landbouwstraat in.

 Met buslijn 295 Antwerpen-Niel-Reet-Boom en 298 Berchem-Niel-Boom kan je afstappen aan halte Niel Station. Aan het kruispunt neem je rechts de stationstraat, Aan het volgende kruispunt neem je links de Oudstrijdersstraat en onmiddellijk opnieuw links kom je aan de Landbouwstraat 145.

Per trein:

De NMBS biedt een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Het gratis treinticket is een heen- en terugticket, geldig in tweede klasse, en dat alleen op de dag van de vaccinatie. Wie gebruik wil maken van het ticket, wordt gevraagd het samen met de uitnodiging of de afspraakbevestiging voor de vaccinatie spontaan te tonen aan de treinbegeleider.

Concreet zou je dan kunnen afstappen aan het station van Niel. Je stapt het station uit in de Stationstraat en ga 2x rechts richting de Franklin D Rooseveltstraat. Aan het volgende kruispunt neem je links de Oudstrijdersstraat en onmiddellijk opnieuw links kom je aan de Landbouwstraat 145.

Je kan met de fiets het vaccinatiecentrum bereiken via de Matenstraat of de Antwerpsestraat. Ook met de slimme deelfietsen van Cloudbike kan je ons bereiken. Een fietsenparking is voorzien.