Bereikbaarheid

 

 

Het adres van het vaccinatiecentrum is Galileilaan 3, 2845 Niel.
Het vaccinatiecentrum is bereikbaar via de bus, de trein, de fiets, te voet en met de auto. Er is een ruime parking aan de zijkant voorzien.

 

 

Het vaccinatiecentrum is bereikbaar via de rotonde komende van de N171 of Pierstraat.Gele bewegwijzering gidst je vanaf beide richtingen. Een parkeerwachter begeleidt je ter plaatse verder. 

Met buslijn 295 Antwerpen-Niel-Boom kan je afstappen aan het kruispunt van de Pierstraat met de ’s Herenbaan.

Met buslijn 500 kan je aan de halte Reet Hof Daman gebruik maken van onze shuttledienst tot aan het vaccinatiecentrum. Opgelet: deze shuttle rijdt enkel tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum.

Per trein:

De NMBS biedt een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Het gratis treinticket is een heen- en terugticket, geldig in tweede klasse, en dat alleen op de dag van de vaccinatie. Wie gebruik wil maken van het ticket, wordt gevraagd het samen met de uitnodiging of de afspraakbevestiging voor de vaccinatie spontaan te tonen aan de treinbegeleider.

Concreet zou je dan kunnen afstappen aan het station van Niel en daar met een deelfiets van Cloudbike verder rijden.

Je kan een aanvraag doen bij Vlotter. Dat kan

  •  via onze telefooncentrale (03 269 30 00, op werkdagen van 9u tot 19u), wij verbinden je dan door naar Vlotter;
  • of per mail  aanvragen via  vervoer@vlotter.be;

Dit aangepast vervoer is berekend op een vast tarief van 10 euro.

Er zijn met de deelnemende taxibedrijven afspraken gemaakt rond tarieven en dergelijke. Zo betaal je het vast tarief van 20 euro om je heen en weer te laten rijden naar het vaccinatiecentrum. 

Via ons infopunt 03 269 30 00 kun je de taxicentrale bereiken.

Je kan met de fiets het vaccinatiecentrum bereiken via de ’s Herenbaan of de Galileilaan. Ook met de slimme deelfietsen van Cloudbike kan je ons bereiken. Een fietsenparking is voorzien links van onze inkomtent.